Komentáře

1 Honey Honey | 3. července 2012 v 23:50 | Reagovat

chystáš se vyučovat chemii? xD

2 Oroniel15 Oroniel15 | Web | 4. července 2012 v 9:54 | Reagovat

[1]: jak prozřetelné... vyučovat ne, studovat ano, ale kyselé a zásadité potraviny jsou tu pro jiný účel...

3 Dragon Dragon | Web | 13. června 2014 v 16:57 | Reagovat

Povedený diagram

4 Katerina Katerina | 16. prosince 2014 v 12:43 | Reagovat

V zasaditych potravinach jsou obe tabulky uvedene jako nejmene zasadite....pochopila jsem, ze je to zrejmne od tech nejmene az po ty nejvice zasadite, ale je to trosku matouci, tak jen upozornuji ;-)

5 Katerina Katerina | 16. prosince 2014 v 12:54 | Reagovat

Moje chyba, az po precteni tabulky jsem si precetla co je uvedene nad tabulkou. :-D

6 Fillandros Fillandros | 31. srpna 2015 v 22:37 | Reagovat

Ahoj, Kukuřice je tam napsaná dvakrát. Jednou v zelenině v nejméně zásadité a potom v luštěninách ve středně kyselém. Je to bráno jako kukuřice nevařená a uvařená? Vařením se totiž jídlo stává kyselinotvorným..

7 Oroniel15 Oroniel15 | 2. září 2015 v 19:49 | Reagovat

[6]: Abych řekla pravdu, tak nevím. Nerada bych tu rozšiřovala nepravdivé informace. Ale zelenina je obecně zásadotvorná. Mražené je kyselinotvorné.

8 Petr ton Petr ton | Web | 2. září 2017 v 8:36 | Reagovat

Jake lekce kytary byste doporucili?

9 Pivko Pivko | Web | 10. září 2017 v 15:16 | Reagovat

Bez kytary to nejde

10 Sandokan Sandokan | Web | 24. září 2017 v 20:33 | Reagovat

Kytara!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.